sunnuntai 16. elokuuta 2015

Kolmen sipulin keitto

Jälleen on ollut taukoa reseptien kirjoittelussa... Nyt kuitenkin on työt alkaneet ja sen myötä paluu arkeen, joten varmasti plokipäivityksiäkin tulee taas vähän säännöllisemmin. Tässä ensimmäisenä nopea keitto, joka on jo jonkun aikaa sitten testattu mutta jäänyt kirjoittamatta tänne.

Kolmen sipulin keitto (2-3 annosta) **



5 dl vettä
2 rkl kasvisfondia
1 pss (400 g) peruna-purjosekoitusta
3 valkosipulinkynttä
1/2 rs (100 g) ruohosipulituorejuustoa
mustapippuria
ruohosipulia

1. Kiehauta vesi, lisää fondi, jäiset kasvikset ja hienonnettu valkosipuli, anna kiehua n. 10 min.
2. Soseuta keitto ja sulata siihen tuorejuusto, mausta pippurilla ja koristele ruohosipulisilpulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti