Rosmariinibroilerirulla (4-6 annosta) **
4 kpl (n. 600-700 g) broilerin rintafileetä
1 pkt (140 g) pekonia
n. 3 rkl tuoretta rosmariinia
suolaa, pippuria
paprikajauhetta
1. Nuiji ja/tai leikkaa broilerinfileet ohuiksi levyiksi.
2. Peitä leikkuulauta kelmulla ja ripottele päälle suolaa, rosmariinia ja paprikaa.
3. Levitä broilerit kelmulle levyksi, aseta saumat päällekkäin ja nuiji kevyesti jotta ne tarttuvat toisiinsa.
4. Peitä broilerilevy pekonilla, mausta pippurilla ja rosmariinilla, kääri rullaksi kelmun avulla.
5. Nosta rulla leivinpaperille pellille (varmista kiinnitys muutamilla cocktailtikuilla), poista kelmu.
6. Paista rullaa 200 asteessa n. 30 min, viipaloi hieman jäähtyneenä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti