Tämä resepti on helppo ja kevyt kesäruoka, sen voi tehdä joko karpimmin kukkakaalista tai sitten ihan oikeasta couscousista oman mieltymyksen ja ruokavalion mukaan.
Broileri-kuskussalaatti (2-3 annosta) **
n. 200 g kukkakaalia tai 1 1/2 dl couscousia
300 g broilerin filesuikaleita tai sisäfileitä
1 vihreä paprika
1 tkl (425 g) säilykemangoa tai -persikkaa mehussa (tai n. 350g tuoretta mangoa tai persikkaa)
1 ruukku jääsalaattia
1 sipuli
1 rkl voita tai öljyä
1 rkl balsamiviinietikkaa
n. 1 dl (1/2 prk) ranskankermaa
1 prk (200 g) kermaviiliä
n. 5 tl pestoa
(suolaa, pippuria)
1. Raasta kukkakaali muruksi (kts. kukkakaaliriisi) tai keitä couscous paketin ohjeen mukaan.
2. Pilko paprika, mango ja salaatti, sekoita ne kukkakaalin/couscousin joukkoon.
3. Sekoita pesto ja kermaviili kastikkeeksi, lisää ne salaattipohjaan.
4. Ruskista broilerit rasvassa, lisää pilkottu sipuli, balsamiviinietikka ja ranskankerma, hauduta muutama min.
5. Asettele salaattipohja lautasille, kaada broileriseos päälle, tarkista maku.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti