torstai 24. heinäkuuta 2014

Länsirannikon salaatti

Helteellä ei tee mieli syödä mitään kovin tukevaa eikä kyllä kokkaillakaan pahemmin. Silloin syödään salaatteja. Tässä hyvin merellinen salaatti rojekti-vihkosista pienin muutoksin alkuperäiseen.

Länsirannikon salaatti (2-4 annosta)

 


360 g katkarapuja
purkki simpukoita suolavedessä (120 g simpukkaa)
200 g herneitä
purkki marinoituja herkkusieniä (115 g sieniä)
purkki valkoista parsaa (160 g parsaa)
salaattia
kurkkua
Rhode Island tai tomaatti-chili -salaatinkastiketta

1. Valuta simpukat, sienet ja parsat.
2. Pilko kurkku ja parsat, pieni tarvittaessa sieniä ja simpukoita.
3. Revi salaatti kulhoon, lisää muut aineet ja sekoita.


Tarjosin kaverina patonkia, vaikkei se kovin karppia ollutkaan.

1 kommentti: