Auran päärynäbroileri (3-6 annosta)
1 päärynä
100 g Aura-murua
0,5 dl kuohukermaa
1 rkl voita (10 g)
suolaa, pippuria, kirveliä
1. Ruskista broilerit voissa molemmin puolin, mausta suolalla ja pippurilla.
2. Lisää pannulle pilkottu päärynä, kypsennä hetki.
3. Lisää Aura-juusto, anna sulaa hetken.
4. Lisää kerma, anna kastikkeen tekeytyä hetken.
Aluksi paistoin broilerit, paketissa luki paisto-ohje (3-4 min. molemmin puolin) joten paistossa ei ollut mitään ihmeteltävää. Hieman lyhensin aikaa (eli paistoin n. 3 min. per puoli), sillä broilerit kypsyvät vielä kastikkeen tekeytyessä. Laitoin mausteet pintaan ja heitin pilkotut päärynät pannulle. Pienin niitä vielä pannulla, jotta ne varmasti kypsyvät, mutta tätä ei tarvitse tehdä jollei ole allerginen kypsentämättömälle päärynälle. Lisäsin Auran ja n. minuutin kuluttua kerman. Kastike sai hautua pienellä lämmöllä muutaman minuutin. Rakenteeseen on tarkoitus jäädä pureskeltavaa eli kastiketta ei tarvitse sekoitella tasaiseksi. Lopussa vielä varmistin että broileri on taatusti kypsää leikkaamalla yhden fileen puoliksi.
Tarjosin päärynäbroilerin punajuuripyreen kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti