sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Mansikka-briesalaatti

Mansikka-aika alkaa jo olla ohi, mutta vielä ehtii tätä salaattia kokeilla. Toimii kevyenä pääruokana, lisukkeena tai jopa jälkkärinä. Määrät on aika noin määriä, ei kannata ihan liikaa tuijottaa niitä vaan tehdä fiiliksen ja käyttötarkoituksen mukaan (pääruokaan enemmän juustoa, jälkkäriin enemmän mansikkaa).

Mansikka-briesalaatti (4 annosta) ***



n. 1 ruukku jääsalaattia
n. 1 ruukku tammenlehväsalaattia
n. 1/2 kurkku
n. 1/2 l (250 g) mansikoita
1 pkt (200 g) briejuustoa
pinjansiemeniä
balsamicoa

1. Revi salaatit vadille tai lautasille, asettele päälle suikaloitu kurkku, lohkotut mansikat ja paloiteltu brie.
2. Koristele paahdetuilla pinjansiemenillä ja mausta balsamicolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti