lauantai 18. heinäkuuta 2015

Kana-luumupata

Nyt on luumutkin sesongissa (tosin ulkomaiset, mutta kohtapuoleen on kotimaisetkin), joten tässä kiva helppo kanapata johon niitä voi käyttää.

Kana-luumupata (3-4 annosta) **



2 sipulia
400 g broilerin filesuikaleita
(1 rkl jauhoja tai muuta suurustetta)
3 dl kanalientä
4 luumua
1 dl (n. 1/2 prk) ranskankermaa
suolaa, pippuria
öljyä tai voita

1. Lohko sipulit ja kuullota ne rasvassa, lisää broilerit ja paista hetki.
2. Lisää kanaliemi, mausteet ja lohkotut luumut (sekä suuruste), keitä n. 5-10 min.
3. Lisää ranskankerma ja tarkista maku (lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria).


Kana-luumupadan tarjosin kasvisgratiinin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti