Täytetyt kesäkurpitsat (2 annosta)
1 iso kesäkurpitsa
1 pss kinkkukuutioita
1 pkt vuohenjuustoa
1 sipuli
juustoraastetta
suolaa, pippuria, chiliä
öljyä ja/tai voita paistamiseen ja voiteluun
1. Puolita kesäkurpitsa pituussuunnassa ja koverra puoliskot "veneiksi".
2. Pilko kesäkurpitsasta irti kaiverrettu sisus pieneksi silpuksi. Silppua sipuli.
3. Kuullota sipuli pannulla, lisää kinkku ja kesäkurpitsa ja kypsennä hetki, mausta.
4. Täytä voideltuun vuokaan asetetut kesäkurpitsankuoret täyteseoksella.
5. Lisää täytteen päälle vuohenjuustopaloja ja juustoraastetta.
6. Kuorruta uunissa n. 180 asteessa n. 15-30 min. ajan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti