tiistai 14. lokakuuta 2014

Juusto-katkarapusalaatti

Tänään olin aikeissa kokata peuraa, mutta se ei ehtinytkään sulaa päivän aikana. Tarvitsi siis kehittää plan B, joka tänään oli rojekti-vihkosista napattu katkarapusalaatti pienillä modauksilla. Aikas namia oli, ei haittaa vaikka peura jäi huomiselle :) .

Juusto-katkarapusalaatti (2 annosta)



180 g katkarapuja
150 g kermajuustoa (Turunmaa tms.)
salaattia
1 pieni punasipuli tai 1/2 isommasta (n. 60 g)
1/2 avokado (n. 60 g)
1/2 hunajameloni (n. 200 g)
öljyä, suolaa, pippuria, balsamicoa

1. Sulata katkaravut, pilko juusto ja kasvikset.
2. Sekoita kaikki aineet kulhossa ja mausta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti