Siitakebruschetat (2-4 annosta) ***
1 rs (100 g) siitakkeita
nippu (n. 50 g) kevätsipulia
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl oliiviöljyä
2 pientä tomaattia (n. 150 g)
1/2 dl hienonnettua tilliä
1/2 rkl balsamicoa
suolaa, pippuria
1-2 rkl pinjansiemeniä
2-4 leipäpalaa (koosta riippuen)
1. Puhdista ja paloittele sienet, kuutioi tomaatit ja hienonna sipulit.
2. Kuullota sipulit öljyssä nopeasti, lisää sienet ja paista muutaman minuutti.
3. Lisää tomaatit ja tilli, mausta balsamicolla, suolalla ja pippurilla.
4. Jaa sieniseos paahdetuille leiville, ripota pinnalle (paahdettuja) pinjansiemeniä.
Tarjosin bruschettat kurkku-katkarapukeiton kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti