keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Paprikaista porsasta olutkastikkeella

Nyt niitä saa, nimittäin paprikoita. Paprikoiden satokausi alkaa toukokuussa (ensin toki ulkomaiset) ja heti on kaupassa laarit reilusti täynnä paprikaa. Tässäpä siis helppo possuresepti, johon sitä uppoaa reilusti.

Paprikaista porsasta olutkastikkeella (6-8 annosta) **



800 g porsaan ulkofilettä
50 g voita
2 punaista paprikaa (n. 300 g paloiteltuna)
2 keltaista paprikaa (n. 300 g paloiteltuna)
1 dl tomaatti-pastakastiketta (n. 100 g)
1 1/2 dl olutta
suolaa, pippuria, paprikajauhetta, chilijauhetta

1. Leikkaa possunfile pihveiksi, nuiji kevyesti nyrkillä ja mausta suolalla, pippurilla, paprikalla ja chilillä.
2. Paista possupihvit reilussa voissa pannussa n. 3-5 min. (riippuu paksuudesta) kummaltakin puolelta.
3. Lisää (kuoritut ja) paloitellut paprikat, pastakastike ja olut, kypsennä n. 15-20 min. välillä hämmentäen.


Tarjosin paprikapossun höyrytetyn parsakaalin kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti