Paprikaista porsasta olutkastikkeella (6-8 annosta) **
800 g porsaan ulkofilettä
50 g voita
2 punaista paprikaa (n. 300 g paloiteltuna)
2 keltaista paprikaa (n. 300 g paloiteltuna)
1 dl tomaatti-pastakastiketta (n. 100 g)
1 1/2 dl olutta
suolaa, pippuria, paprikajauhetta, chilijauhetta
1. Leikkaa possunfile pihveiksi, nuiji kevyesti nyrkillä ja mausta suolalla, pippurilla, paprikalla ja chilillä.
2. Paista possupihvit reilussa voissa pannussa n. 3-5 min. (riippuu paksuudesta) kummaltakin puolelta.
3. Lisää (kuoritut ja) paloitellut paprikat, pastakastike ja olut, kypsennä n. 15-20 min. välillä hämmentäen.
Tarjosin paprikapossun höyrytetyn parsakaalin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti