keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Halloumia ja chiliä Nigellan tapaan

Grillikauteen kaipaa välillä vaihtoehtoja makkaralle ja lihavartaille. Halloumi on ehdottomasti kokeilemisen arvoista grillattuna vaikka testikappaleet valmisuivatkin pannulla. Lisämakua halloumiin tuo tässä helpossa reseptissä chiliöljy. Menekki riippuu syöjien nälästä ja muusta tarjonnasta mutta ainoana proteiinilähteenä koko resepti upposi kahdelle.

Halloumia ja chiliä Nigellan tapaan (2-4 annosta) ***



2 pkt halloumia (200-250 g / pkt)
2 punaista chiliä
4 rkl oliiviöljyä
1/2 sitruunan mehu

1. Hienonna chili, josta on poistettu siemenet, ja sekoita öljyyn.
2. Viipaloi halloumit ja paista tai grillaa pari min. / puoli.
3. Nosta halloumit lautaselle ja mausta sivelemällä pintaan chiliöljyä ja sitruunamehua, tarjoa heti.


Tarjosin halloumit guacamoletomaattien kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti