keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Teriyaki-kasvikset

Tämä ohje oli rojekti-vihkosissa teriyaki-kasviscouscous, mutta jätin couscousin yllättäen pois. Vähän vetiseksi jäi, ehkä siihen tuo couscous olisi auttanut. Iloisen värinen lisuke kuitekin tällaisenakin, couscousin kanssa voisi sopia ei-karpeille kasvissyöjille jopa pääruuaksi, jos lisää proteiinia esim. tofulla.

Teriyaki-kasvikset (4-6 annosta)



1 kesäkurpitsa (250 g)
1 sipuli (70 g)
3 paprikaa (oranssi, keltainen ja punainen, 100 g / kpl)
1 tlk kidneypapuja (400 g / 240 g)
1 tlk ananaspaloja (230 g / 140 g)
1 valkosipulinkynsi
2 rkl öljyä
4 rkl teriyakikastiketta
2 rkl ananaspurkin lientä
suolaa

1. Suikaloi kesäkurpitsa ja paprikat, hienonna sipuli, murskaa valkosipuli.
2. Valuta ja huuhtele pavut, valuta ananakset mutta säästä niiden liemi.
3. Kuullota sipuli pannulla öljyssä.
4. Lisää paprikat ja kesäkurpitsa, paista hetki, lisää ananakset ja pavut.
5. Mausta, sekoita hyvin ja anna lämmetä hetki miedolla lämmöllä.

Ravintosisältö:

Koko resepti: P 22 g, R 30 g, H 84 g
Annosta kohti (4/6 annosta): P 6/4 g, R 8/5 g, H 21/14 g

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti