Teriyaki-kasvikset (4-6 annosta)
1 kesäkurpitsa (250 g)
1 sipuli (70 g)
3 paprikaa (oranssi, keltainen ja punainen, 100 g / kpl)
1 tlk kidneypapuja (400 g / 240 g)
1 tlk ananaspaloja (230 g / 140 g)
1 valkosipulinkynsi
2 rkl öljyä
4 rkl teriyakikastiketta
2 rkl ananaspurkin lientä
suolaa
1. Suikaloi kesäkurpitsa ja paprikat, hienonna sipuli, murskaa valkosipuli.
2. Valuta ja huuhtele pavut, valuta ananakset mutta säästä niiden liemi.
3. Kuullota sipuli pannulla öljyssä.
4. Lisää paprikat ja kesäkurpitsa, paista hetki, lisää ananakset ja pavut.
5. Mausta, sekoita hyvin ja anna lämmetä hetki miedolla lämmöllä.
Ravintosisältö:
Koko resepti: P 22 g, R 30 g, H 84 gAnnosta kohti (4/6 annosta): P 6/4 g, R 8/5 g, H 21/14 g
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti