lauantai 21. kesäkuuta 2014

Teriyakikesäkurpitsat

Hyvin helppo ja pikainen lisuke rojekti-ohjeista. Kesäkurpitsa on yksi suosikkiraaka-aineitani, sillä se taipuu hyvin monenlaiseen miedon makunsa vuoksi. Tässä se on maustettu teriyakilla, jolloin se sopii lisukkeeksi moniin aasialaistyyppisiin ruokiin.

Teriyakikesäkurpitsat



n. 500 g kesäkurpitsaa
3 rkl öljyä
3 rkl teriyakikastiketta

1. Leikkaa kesäkurpitsa n. 1 cm viipaleiksi.
2. Paista viipaleet pannulla öljyssä yhdessä kerroksessa molemmilta puolilta.
3. Lisää teriyakikastike ja kuumenna nopeasti niin että suurin osa kastikkeesta haihtuu.

Ravintosisältö:

ei vielä laskettu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti