Parsakaalia pekonikastikkeessa (2 annosta)
1 pkt pekonia (170 g)
1 sipuli tai vastaava määrä pakastesipulia (50 g)
1 dl kuohukermaa
mustapippuria, salviaa
1 iso parsakaali tai 1 pss pakasteparsakaalia (450 g)
1. Laita nupuiksi eroteltu parsakaali kypsentymään (höyrytä tai keitä).
2. Paista pilkottu pekoni pannulla.
3. Lisää pilkottu sipuli pannulle.
4. Lisää pannuun kerma ja mausteet, anna hautua miedolla lämmöllä välillä sekoitellen kunnes parsakaali on kypsää.
5. Kaada kastike parsakaalien päälle ja tarjoa heti.
Ravintosisältö:
Koko resepti: P 43 g, R 90 g, H 14 gAnnosta kohti: P 21 g, R 45 g, H 7 g
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti