Hapanimelä broileri (4 annosta)
400 g broilerin fileesuikaleita
2 porkkanaa (150 g)
1 iso sipuli (100 g)
2 paprikaa, punainen ja vihreä (100 g + 100 g)
2 valkosipulinkynttä
2 rkl tuoretta inkivääriä (tai 1 tl kuivattua)
2 rkl öljyä
2 rkl soijakastiketta
1/2 dl tomaattiketsuppia
1 1/2 rkl punaviinietikkaa
1 prk ananaspaloja liemineen (227 g)
1. Viipaloi porkkanat, paloittele sipuli ja paprikat, murskaa valkosipuli ja raasta inkivääri.
2. Ruskista broilerit kevyesti öljyssä ja mausta soijalla.
3. Lisää porkkanat ja kypsennä muutama minuutti.
4. Lisää sipulit ja kuullota.
5. Lisää inkivääri ja paprika, kypsenä muutama minuutti.
6. Lisää ananakset ja loput mausteet, kiehuta hiljalleen muutama minuutti.
Ravintosisältö:
Koko resepti: P 97 g , R 34 g, H 51 gAnnosta kohti: P 24 g, R 9 g, H 13 g
Tarjosin hapanimelän broilerin teriyaki-kasvisten kanssa, mutta ei se olisi välttämättä lisuketta tarvinnut ollenkaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti