keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Vihreä salaatti

Välillä tarvitsee ideoita lisukesalaatteihin, ettei aina tule syötyä sitä perinteistä tomaatti-kurkku-salaatti-seosta. Tässä kiva vihreä salaatti lisukkeeksi erilaisille ruuille. Riittävyys riippuu annoskoosta ja siitä, kuinka paljon mahdollisia muita lisukkeita on tarjolla.

Vihreä salaatti (2-6 annosta)



ruukku (vihreää) salaattia (esim. tammenlehvä, romaine, pehtoori, jääsalaatti)
1-2 kevätsipulia
1 avokado
reilu kourallinen vihreitä rypäleitä
reilu kourallinen tuoreita basilikan lehtiä
oliiviöljyä, balsamicoa, suolaa, pippuria

1. Revi salaatti kulhoon.
2. Pilko sipuli varsineen ja lisää salaattiin.
3. Kuori ja pilko avokado, lisää salaattiin.
4. Puolita rypäleet ja silppua basilika, lisää salaattiin.
5. Mausta tai aseta mausteet tarjolle.

Ravintosisältö:
riippuu niin paljon kasvisten koosta, että jokainen saa laskea itse...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti