maanantai 2. helmikuuta 2015

Porkkanasosekeitto

Perushelppo perussosekeitto, johon säväyksen tuo maustetun sulatejuuston käyttö. Alkuperäisessä ohjeessa oli sinihomejuuston makuista sulatejuustoa, jota ei kaupasta löytynyt, joten vaihdoin sen cheddar-maustettuun juustoon. Proteiinilisäksi voi keiton tarjota vaikka raejuuston kanssa.

Porkkanasosekeitto (4 annosta)



n. 500 g lanttua
n. 500 g porkkanaa
1 sipuli
1 l kasvislientä (tai 1 l vettä + kasvisfondia)
250 g cheddarmaustettua sulatejuustoa (tai jotain muuta makua)
(suolaa, pippuria)
(raejuustoa)

1. Kuori ja pilko kasvikset, keitä kasvisliemessä kypsäksi (n. 20 min.)
2. Lisää sulatejuusto ja soseuta, tarkista maku (lisää soppalautaselle tarjottaessa pari lusikkaa raejuustoa).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti