tiistai 16. syyskuuta 2014

Broilerirakuunakeitto

Yksi broilerikeitto lisää, johon voi käyttää itsetehtyä kanalientä. Alkuperäinen resepti jälleen rojekti-vihkoista.

Broilerirakuunakeitto (3-4 annosta)



300 g broilerin suikaleita
n. 6 dl kanalientä
1 keskikokoinen lanttu (n. 350 g)
3 porkkanaa (n. 150 g)
1 tlk säilykemaissia (165 g)
1/2 rs (100 g) maustamatonta tuorejuustoa
1/3 pkt (n. 40 g) sinihomejuustoa
1-2 tl rakuunaa
voita
suolaa, pippuria

1. Ruskista broilerit kattilassa runsaassa voissa.
2. Lisää kuoritut ja pilkotut porkkanat, lanttu ja kanaliemi, keitä n. 15 min.
3. Lisää maissi, juustot ja mausteet, keitä vielä n. 5 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti