lauantai 7. maaliskuuta 2015

Appelsiinikriisi

Hedelmäinen lisuke piristämään kevättalvea. Alunperin ohje oli tehty riisiin mutta muutin sen kukkisriisiksi eli kriisiksi ;) . Samalla käsittelytapa muuttui keittämisestä paistamiseen. Appelsiinin maku oli hyvin vieno, jos haluaa selvemmän maun, voi sekaan laittaa ihan appelsiininpalojakin.

Appelsiinikriisi (3-4 annosta)


1 keskikokoinen kukkakaali
2 rkl öljyä
1 valkosipulinkynsi
2 dl appelsiinimehua
suolaa, mustapippuria

1. Raasta kukkakaali riisimäiseksi muruksi ja murskaa valkosipulinkynsi.
2. Paista kasviksia öljyssä pannulla pari minuuttia, jotta rasva imeytyy niihin, mausta.
3. Lisää appelsiinimehu ja hauduttele muutamia minuutteja kuumalla pannulla kunnes neste on haihtunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti