sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Kasvisnatchot

Eilen tehtiin lauantain iloksi jotain ei niin karppia... nimittäin kasvisnatchoja. Kasvismössön voisi toki syödä karpimmin ihan sellaisenaan (usein vedetään tortillatäytteitä ilman tortillaa ;) ) vaikkei tuo ruoka enää natchoja sitten ole... Vegaanivesion saa jättämällä juustot pois. Reseptistä riittää periaatteessa neljälle mutta kahdestaan miehen kanssa tämän kiskoimme kokonaan huiviimme illan mittaan :) .

Kasvisnatchot (2-4 annosta) ***



1 pss (200 g) tortillachipsejä (meillä käytettiin juustonmakuisia)
1 ps (450 g) Mexican Mix -kasvissekoitusta
1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
1/2 prk (n. 150 g) salsakastiketta (meillä käytettiin Salsa Mexicana -kastiketta)
(1 chili)
öljyä
suolaa
juustokastiketta
mozzarellaraastetta

1. Kuullota kasvikset öljyssä n. 5 min. ajan.
2. Lisää tomaattimurska ja salsa, mausta suolalla (ja chilillä), hauduta n. 20 min.
3. Kaada lautaselle tortillachipsit, kaada päälle kastiketta, juustokastiketta ja juustoraastetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti