sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Munapasta-pizza

Idea hassusta pasta-pizzasta tuli rojekti-vihkoista, muokkasin sen karppiversioksi käyttämällä pastan tilalla munakasnauhoja. Voisihan tällaisen tehdä kesäkurpitsaspagetistakin, mutta koska tässä oli nyt kasvistäytteet, niin käytin mielummin proteiinirikkaamman vaihtoehdon.

Pasta-pizza (4-6 annosta) ***



8 munaa
n. 1 dl kermaa
suolaa, pippuria
voita tai öljyä
1 prk (n. 400 g) tomaatti-yrttipastakastiketta
2 rkl Thai Sweet Chili -kastiketta
1 rs (150-200 g) herkkusieniä
3 isoa tomaattia
n. 50 g mustia oliiveja
250 g mozzarellajuustoa
n. 50 g mozzarellaraastetta
oreganoa, basilikaa

1. Riko munien rakenne, lisää kerma ja mausta suolalla ja pippurilla, paista 4 ohutta munalettua rasvassa.
2. Rullaa hieman jäähtyneet letut ja leikkaa ne tagliatellemaisiksi nauhoiksi, levitä pellille leivinpaperille.
3. Sekoita kastikkeet ja levitä munakasnauhojen päälle.
4. Viipaloi sienet, tomaatit, oliivit ja mozzarellajuusto, levitä täytteet pohjan päälle.
5. Mausta oreganolla ja basilikalla, ripottele pinnalle mozzarellaraaste ja paista 250 asteessa n. 15-20 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti