Lanttutortilla (n. 4 annosta / pellillinen) **
n. 500 g lanttua
n. 100 g peperonia
1 isohko sipuli (100 g)
1-2 rkl oliiviöljyä
1 keltainen tai punainen paprika (150 g)
n. 15-20 mustaa oliivia (n. 30 g)
6 munaa
4 dl kermaa
suolaa, mustapippuria
oreganoa, basilikaa tms.
1. Kuori ja pilko lanttu n. 1/2 cm paksuiksi suupaloiksi, viipaloi sipuli, paprika ja oliivit.
2. Öljyä uunipelti tai laakea vuoka (tai sen päälle aseteltu leivinpaperi) oliiviöljyllä.
3. Kuullota sipulit pannulla öljyssä, paista sen jälkeen lanttuja hetken aikaa pannulla miedolla lämmöllä.
4. Levitä lantut pellille, asettele päälle peperonit, sipulit, paprikat ja oliivit sekä mausteet.
5. Sekoita munat ja kerma, kaada pellille ja paista 200 asteessa n. 20 min. kunnes tortilla on hyytynyt.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti