Keväinen munahyydyke (4 annosta) **
2 dl kermaa
4 munaa
suolaa
4 pinaattipellettiä (tai arviolta sopiva määrä irtonaista pakastepinaattia)
voita
(lisukkeeksi esim. silliä, sitruunaa, tomaattia)
1. Voitele pienet annosvuoat tai tasapohjaiset kahvikupit reunoja myöten voilla.
2. Laita jokaisen vuoan pohjalle yksi pinaattipelletti.
3. Sekoita munat, kerma ja suola, kaada munaseos vuokiin, peitä vuoat foliolla.
4. Kuumenna isossa kattilassa 1-2 cm vettä kiehuvaksi, nosta sivuun ja aseta vuoat kattilaan.
5. Kypsennä hyydykkeitä kattilassa kannen alla hyvin miedolla lämmöllä kunnes ne ovat hyytyneet (15-45 min.).
6. Nosta hyydykkeet varovasti kattilasta ja anna jäähtyä hetki ennen tarjoamista.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti