sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Broilerisandwich

Välipala suurempaan nälkään tai ateriankorvike sellaiseen päivään, kun ei tukevaa "oikeaa" ruokaa tarvitse. Alunperin ohjeessa on käytetty paahtoleipää, mutta koska käytämme leipää aika vähän ja silloin kun käytämme, se on yleensä joko itse tehtyä tai aitoa ruis- tai kauraleipää, niin kokeilin tätä ruis-kaura-Realilla. Karpimman version saisi tietty karppileivällä.

Broilerisandwich (1 annos) *



3 leipäsiivua
majoneesia (n. 3 rkl)
kypsää broileria (n. 50 g)
limetti
1-2 rkl mangochutneyta
3 siivua pekonia
aurinkokuivattua tomaattia
salaattia

1. Voitele (paahdetut) leivät majoneesilla.
2. Asettele yhdelle leipäsiivulle broileria, mausta se limen mehulla ja mangochutneylla.
3. Aseta päälle seuraava leipäsiivu ja sille salaattia, paistettua pekonia ja tomaattia.
4. Aseta kolmas leipäsiivu kanneksi (ja leikkaa leipä kulmasta kulmaan kahdeksi kolmioleiväksi).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti