Kasvistäytteisen punajuuriletut (4 annosta)
letut:
2 keskikokoista punajuurta8 munaa
1,2 dl kermaa
suolaa, pippuria, rosmariinia
voita tai öljyä paistamiseen
täyte:
3 porkkanaa (n. 200 g)1/2 purjosipuli (n. 50 g)
keltainen paprika (n. 150 g)
1/2 dl kermaa
1-2 rkl soijakastiketta
currya tai currymausteita (kurkumaa, juustokuminaa, chiliä)
timjamia
pippuria, (suolaa)
voita tai öljyä
(juustoraastetta)
1. Raasta punajuuret ja porkkanat karkeiksi raasteiksi, siivuta purjo ja kuutioi paprika.
2. Sekoita lettuainekset keskenään ja paista pannulla rasvassa neljä lettua.
3. Kuullota täytekasvikset pannulla, lisää kerma ja mausteet ja anna kypsyä hetki.
4. Jaa täyte letuille (lisää juustoraastetta) ja rullaa letut kääröiksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti