lauantai 3. tammikuuta 2015

Munakoisorullat

Nopeahko arkiruoka munakoison ystäville, joka kuitenkin vaatii vähän näperrystä. Jos munakoisot ovat hieman huonolaatuisia ja niistä ei saa nättejä siivuja rullattavaksi (tai muuten vaan ei halua näpertää rullien kanssa) voi ne myös kerrostella täytteen kanssa lasagnemaisesti.

Munakoisorullat (3-4 annosta)




2 munakoisoa
250 g naudan paistijauhelihaa
150 g raejuustoa
2 munaa
suolaa, pippuria, oreganoa
n. 400 g tomaattikastiketta (valmista tai itsetehtyä)

1. Viipaloi munakoisot pitkittäin n. 1 cm paksuisiksi viipaleiksi, aseta pellille, suolaa ja paista 200 astetta n. 20 min.
2. Ruskista jauheliha, mausta ja jäähdytä sekä lisää raejuusto ja kananmunat.
3. Levitä munakoisoviipaleille jauhelihaseosta ja kääri ne rullalle.
4. Levitä rullat vuokaan, jonka pohjalla on n. puolet tomaattikastikkeesta.
5. Peitä rullat lopuilla tomaattikastikkeesta ja paista 200 asteessa n. 20 min.

Jos jauhelihaseosta ja/tai munakoisoja jää rullista yli, voi ne käyttää esim. munakkaan tai munalettujen täytteenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti