keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Korianteri-broilerikastike

Nopeaa perusruokaa, vaihteeksi tomaattipohjainen kastike kermaisen sijaan. Sopii myös rasvakammoisemmille, aito karppi halunnee lisukkeeksi tai jälkkäriksi jotain rasvapitoisempaa.

Korianteri-broilerikastike (4 annosta)



400 g broilerin suikaleita
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
2 tl korianteria
1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
öljyä
chiliä, kurkumaa, juustokuminaa, kanelia, oreganoa, salviaa, basilikaa, timjamia tms.
suolaa, pippuria

1. Hienonna sipulit ja kuullota ne öljyssä.
2. Lisää broileri ja murskattu korianteri, ruskista kevyesti.
3. Lisää tomaattimurska ja mausteet, anna hautua n. 5-10 min.


Maustaa voi vähän kaikella mitä kaapista sattuu löytämään, itse käytin luetteloituja mausteita mutta niitä voi vaihdella ihan omien mieltymysten mukaan (paitsi korianteria, tai sitten kastike ei ole enää korianteri-broilerikastike ;) ).

Tarjosin kastikkeen purjo-palsternakkapaistoksen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti