Glögipannacottakakku
pohja:
100 g pipareita50 g voita
täyte:
1 l kuohukermaa1 mm vaniljaa tai vaniljatanko (tai 1 tl vaniljasokeria)
5 liivatetta
(pari piparia)
päällinen:
3 dl glögiä3 liivatetta
koristeet:
mantelilastuja1. Murustele piparit ja sekoita niihin sula voi, painele irtopohjavuoan pohjalle.
2. Kiehauta kerma ja vanilja koko ajan sekoitellen, lisää liivatteet, jäähdytä sekoitellen.
3. Lusikoi jäähtynyt seos varovasti pohjan päälle vuokaan (murustele sekaan pari piparia).
4. Jähmetä kakkua jääkaapissa vähintään 4 tuntia mutta mieluiten yön yli.
5. Sekoita liivatteet pieneen tilkkaan lämmitettyä glögiä, lisää seos glögiin, lusikoi varovasti täytteen päälle vuokaan.
6. Anna jähmettyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia.
7. Irrota kakku varoen vuoasta ja koristele mantelilastuilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti