Rommiluumuvaahto (4-6 annosta)
4 dl kermaa
2 tl vaniljasokeria
300g luumusosetta tai -marmeladia (itse tehtyä tai kaupasta)
200-250 g tuore- tai mascarponejuustoa
1-2 tl rommiaromia (jätä pois, jos teet luumusoseen itse)
(makeutusta tarvittaessa)
(luumuja ja/tai pipareita koristeluun)
1. Vaahdota vaniljalla maustettu kerma.
2. Notkista juusto ja sekoita siihen luumusose ja rommiaromi.
3. Sekoita juusto-luumuseos kermavaahtoon (makeuta tarvittaessa).
Luumusose:
n. 200 g kuivattuja luumuja1 dl vettä
1 dl rommia
makeutusta (esim. steviaa)
1. Keitä aineita 15 min. miedolla lämmöllä.
2. Jäähdytä, soseuta ja makeuta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti