keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Punajuuripaistos vuohenjuustolla (16)

Jos perinteiset joululaatikot ja rosolli eivät innosta, voi lisukkeeksi kokeilla punajuurta vähän erilaisessa muodossa. Lisämakua paistokseen tulee vuohenjuustosta, mutta myös Aura-juusto voisi olla kokeilemisen arvoinen.

Punajuuripaistos vuohenjuustolla (3-4 annosta)



n. 600 g punajuurta
n. 100 g vuohenjuustoa
öljyä
suolaa, pippuria
balsamicoa

1. Kuori ja pilko punajuuret pieniksi kuutioiksi, laita ne öljyllä voideltuun uunivuokaan.
2. Murenna pinnalle vuohenjuustoa, mausta suollalla ja pippurilla.
3. Paista 200 asteessa n. 1 tunti kunnes punajuuret ovat kypsiä, viimeistele balsamicolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti